Compromís reclama millores al nou mapa de transport de la línia 145

linia 145 autobus Camp de Túria

Compromís insta a la implantació del Bo-10 dins de la tarifació que hauria d’utilitzar-se en el servei de bus de la línia que va de Llíria a València

La formació Compromís de Camp de Túria ha publicat una sèrie de propostes de millora al mapa de transport que presenta la Línia 145 que uneix Llíria amb València. Des de la formació taronja, reclamen la implantació del Bo-10 dins de la tarifació que hauria d’utilitzar-se en el servei de bus de la Línia 145. “La idea és aprofitar el bo de 10 viatges que ja s’emet per a Metro-Bus i fer-lo servir en aquest servei intercomarcal entre València i el Camp de Túria. Tarifació que faria molt més atractiu este mitjà de transport i que l’aproximaria a altres línies i serveis que es presten en el cap i casal i en l’àrea metropolitana de València”.

Segons el diputat autonòmic i portaveu comarcal de Compromís, Paco Garcia, “aquesta és una reivindicació que molts usuaris fan i que necessita d’un impuls de l’administració autonòmica, sent de fàcil aplicació en aquesta Línia d’autobús i que ajudaria que molts més usuaris feren ús de la mateixa”.

Altres propostes de millora segons García passarien per l’establiment que la parada final de trajecte de la Línia 145 Llíria-València a la ciutat de Llíria es faça en l’Hospital comarcal en tots els recorreguts diaris que es realitzen. Que els horaris i parades que es programen tinguen una concordança amb transports intermodals que ja es presten dins la comarca, concretament amb el transport per ferrocarril de FGV. La creació al Camp de Túria de línies orbitals o transversals que connecten a la pràctica totalitat dels municipis. Fer una reordenació de les parades de l’actual Línia 145 d’autobús per aconseguir un menor temps de durada del viatge.

I per finalitzar, estudiar la re implantació de serveis directes o semi directes a hores concretes del dia, on el volum de passatgers és més alt, en l’actual Línia 145 entre Llíria-València.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà