Una delegació xinesa visita la Mancomunitat

chinaCelda els ha obert les portes convidant-los a possibles col·laboracions futures en la comarca de Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut este matí la visita d’una delegació xinesa que s’ha traslladat fins a les instal·lacions a Llíria per a conèixer de primera mà la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha sigut l’amfitriona de la visita i els ha comentat aspectes de la producció agrícola i industrial de la zona.

Celda ha pogut intercanviar opinions amb la delegació xinesa parlant sobre les “semblances existents entre les dues terres”, i els ha obert les portes convidant-los a possibles col·laboracions futures.

El gerent del Consolat de Mar de Benaguasil, Carles Subiela, ha mostrat així mateix l’interès per futures col·laboracions amb Pekin Huadong Musical Instrument i la tècnic de turisme de l’ens supramunicipal els ha donat a conèixer la varietat de recursos turístics de la comarca de Camp de Túria.

Els representants xinesos que han visitat la Mancomunitat, i la capital de la comarca, han sigut l’alcalde de Pinggu, Chen Xue Xin; el director de la Comissió Municipal de Desenvolupament i Reforma de Beijing, Chang Xia Yi; el director de districte de l’Oficina d’Afers exteriors, Cao Wen Hua Pinggu; el vicealcalde, Zhang Qiuyan; i el director de Pekin Huadong Musical Instrument, Liu Yundong.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà