Fins a huit partits busquen governar a La Pobla de Vallbona

candidats eleccions 28M la Pobla de Vallbona

Ciudadanos despareix i Jaime Ruix liderarà Centrats en La Pobla

Huit partits polítics es presentaran en les eleccions municipals del 28 de maig en La Pobla de Vallbona. Una nòmina de la que desapareix Ciudadanos respecte al 2019.

Compromís, partit més votat en els comicis del passat 2019, intentarà prolongar el seu mandat en el consistori amb l’alcalde Josep Vicent García com a cap de llista. La formació taronja va comptabilitzar fa quatre any més de 3.000 vots que li va servir per a sumar set regidors.

Entre els actuals socis de govern, el PSPV- PSOE tambè ha renovat el seu cartell electoral amb Noemí Morales com a alcaldable.

Per part seua, CUPO concorrerà de nou amb el regidor Juan Aguilar com a candidat.

Una de les novetats es la presència d’un partit local, Centrats en la Pobla, amb Jaime Ruix con a candidat. El regidor no adscrit ha abandonat esta legislatura Contigo per a liderar el nou partit.

El PP, ja sense Mari Carmen Contelles, intentarà recuperar el mandat després de perdre’l en 2015, amb nou candidat. El regidor Abel Martí encapçala la llista dels populars en la localitat.

VOX amb més de 750 vots en 2019, pretén continuar augmentant la seua presència a l’ajuntament amb Miguel Ángel Hort com a cap de partit i CONTIGO, repeteixen candidatura amb Nicasio Tortajada.

Per últim L’Esquerra Per La Pobla, aglutina a Podemos, Esquerra Unida-PV, Esquerra Republicana-PV i Alianza Verde amb una candidatura conjunta amb Alberto Alonso com a cap de llista.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà