El PSOE de l’Eliana presenta les 99 propostes del seu programa electoral

psoe eliana

La número 100 serà completada amb les aportacions dels veïns

El PSOE de l’Eliana ha elaborat un programa electoral amb 99 propostes, mentre que la número 100 serà completada amb les aportacions que faça la ciutadania en el número de telèfon: 608 41 93 65.

El document programàtic s’estructura en cinc blocs: medi ambient, mobilitat i
transport, edificis i infraestructures, innovació i benestar de la ciutadania.

El primer bloc, medi ambient, posa la seua atenció en mesures per a l’estalvi energètic i per al desenvolupament ambiental, propostes per a la sostenibilitat i infraestructures relacionades amb el medi ambient.

En l’apartat de mobilitat i transport les propostes se centren en millorar la xarxa de
transport, així com les infraestructures relacionades i l’impuls d’una mobilitat més
sostenible centrada en els vianants i les aparcaments públics gratuïts.

El capítol d’edificis i infraestructures es conforma per 32 mesures, l’habitatge públic,
la rehabilitació d’edificis per a ús sociocultural com el Vaig moldre de la Lluna o la Torre del Virrei, o la creació de nous espais com el segon institut a l’entorn del centre comercial El Osito o el Centre de Dia públic.

En aquesta secció s’inclouen importants millores urbanes com la rehabilitació del barri de l’Estació o la reordenació d’importants avingudes com Entrepinos, Sant Antoni de Benaixeve o o el Recreo, entre moltes altres.

Quant al bloc d’innovació, la consolidació de l’Oficina de Projectes Europeus
que ja ha captat més de 2,5 milions d’euros, la creació de l’entitat de
modernització del Polígon o la nova oficina d’atenció a la ciutadania destaquen juntament amb els programes d’ocupació i atracció del talent.

Finalment, el benestar de la ciutadania se centra en el desenvolupament comunitari a través de l’esport, la formació i els estudis, la joventut, la cultura i les festes, la participació ciutadana, els serveis socials, la promoció lingüística, la seguretat i el benestar animal.

L’alcalde i candidat del PSOE, Salva Torrent, ha agraït la col·laboració de totes les persones que han ajudat a confeccionar el programa i ha recordat que “som la candidatura de la il·lusió pel futur i que construeix en positiu. Estic desitjant que cada dia s’incorporen més persones al nostre projecte. Tenim una ganes immenses d’arrancar la nova legislatura per a escometre els projectes transformadors de l’Eliana del futur”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà