Alicia Tusón: “A Serra avancem cap a un futur compartit, per a continuar progressant com a municipi”

El PSPV de Serra presenta al seu equip de cara a les Eleccions Municipals

El PSPV de Serra ha presentat al seu equip de cara a les pròximes eleccions del 28 de maig, tant a Serra com a la urbanització Torre de Portacoeli, a la Casa de la Cultura i en el Local Municipal de la urbanització respectivament. Tots dos actes, han comptat amb la participació de moltes persones de la població, que han volgut donar el seu suport a l’equip de la candidatura socialista de cara a les eleccions del 28 de maig.

Al llarg d’aquestes trobades, la candidata a l’alcaldia i actual alcaldessa, Alicia Tusón, ha presentat amb il·lusió a les persones que l’acompanyaran en aquest camí que té com a objectiu revalidar l’alcaldia del municipi: «Som un equip divers, cohesionat, amb experiència i treballador, amb totes les il·lusions posades a continuar progressant», relatava Tusón mentre donava a conéixer a cadascuna de les persones que conformen la llista.

Tant la Casa de la Cultura com el Local Municipal es van omplir fins als topalls per a rebre a Alicia i el seu equip, i donar suport a la candidatura. En l’acte de la urbanització Torre de Portacoeli, Tusón va manifestar: “La cohesió amb la nostra urbanització és una peça fonamental per a aconseguir els nostres propòsits, i prova d’això és la gestió realitzada en aquesta legislatura per part del govern local i els objectius que hi ha marcats per als pròxims quatre anys”.

A la casa de la cultura Carlos Martínez Bielsa, actual vicepresident de la Diputació de València, i Toni Gaspar, president de la Diputació de València van participar al costat de la diputada autonòmica Rosa Peris, en un emotiu acte en el qual van enaltir el lideratge d’Alicia Tusón.

Així doncs, la candidata també ha volgut definir el model de localitat que vol per a un futur més inclusiu i de major benestar i que «estem aconseguint gràcies al suport del veïnat i a un equip que s’està deixant la pell.» En paraules de l’alcaldessa: «la nostra gent mereix un municipi que genera oportunitats per a tota la seua gent, i tot això s’aconsegueix de manera conjunta, perquè a Serra tenim “un futur compartit”»

La candidata va voler posar en valor la importància de ser un municipi cohesionat i de compartir «la visió de l’horitzó cap al qual anem, amb més possibilitats reals perquè, només de manera conjunta, aconseguim créixer i construir el Serra que volem amb un futur compartit”, concloïa Tusón.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà