El PP de Llíria posarà comissaries de barri, càmeres i més policies

Mazzolari assegura que treballarà perquè Llíria compte amb una comissaria de Policia Nacional

La candidata a l’Alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha destacat que “per al PP la seguretat és una prioritat, per això, instal·larem comissaries de barri, ampliarem les càmeres de videovigilància, augmentarem la plantilla de la Policia Local i una millor il·luminació dels carrers”.

Mazzolari s’ha pronunciat en estos termes durant la visita a diferents barris de la ciutat, junt al senador valencià Fernando De Rosa i membres de la candidatura. Així, la candidata popular ha assegurat que “en els últims anys, els veïns estan denunciant inseguretat als carrers i demanden solucions immediates perquè esta situació no vaja a més”.

Així mateix, la dirigent popular ha lamentat que “no sols els veïns demanen mesures que frenen els robatoris i el vandalisme als carrers, sinó també els furts en els comerços locals i en les zones agrícoles” i ha afirmat que “esta situació està danyant la imatge de la ciutat”.

Comissaria de Policia Nacional

De la mateixa manera, la candidata popular ha assenyalat que “el PP treballarà perquè Llíria compte amb una Comissaria de Policia Nacional” i ha afirmat que “hem d’incidir en la prevenció i coordinació amb altres cossos de seguretat per a fer de Llíria una ciutat segura i tranquil·la”.

Mazzolari ha assegurat que “les okupacions també suposen un problema no sols per als propietaris sinó també per a comunitats i barris i al qual és necessari fer-li front” i ha afegit que “davant este tipus de delictes tolerància zero, atés que un delicte mai ha de ser un dret”.

Mazzolari ha anunciat que crearà un cos especialitzat contra l’ocupació il·legal d’habitatges, posarà en marxa una finestreta d’atenció al ciutadà afectat per ocupacions perquè s’els informe dels recursos públics disponibles, s’aprovarà un protocol d’actuació i seguiment per part de la Policia Local d’habitatges afectats i és crearà un registre que previnga canvis de contractes de subministraments i d’empadronaments ficticis.

Sense seguretat no hi ha llibertat

Per part seua, el senador per la província de València Fernando de Rosa ha assegurat que “el PP és el partit que més inverteix en seguretat perquè sense seguretat no hi ha llibertat” i ha afegit que “una ciutat segura és una ciutat que garanteix el benestar i la prosperitat dels seus veïns, i la converteix en un destí atractiu per a visitants i això és el que vol Reme Mazzolari per a Llíria”.

De Rosa ha exigit que es reforcen les unitats judicials en el partit judicial de Llíria i ha reclamat que es destinen més recursos a l’administració judicial, per a evitar que per una justícia lenta els delinqüents isquen al carrer al no aplicar-los les mesures que se’ls exigeixen de manera inmediata.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà