La campanya electoral tanca la paradeta

cierre campaña
Galeria 8 Fotos
cierre campaña
mazon y catala
rosa peris

Els partits celebren els últims actes abans del 28M

Els candidats dels principals partits polítics han celebrat el tancament de campanya de les eleccions autonòmiques i municipals del 28M amb diversos actes.

Els socialistes de l’Eliana s’han reunit amb els seus militants i simpatitzants en el nou espai del centre soci cultural a causa de la pluja amb una festa i sopar a base de coquetes i música.

En Riba-roja, el PSPV ha organitzat el ‘vota fest’ amb gimcana infantil i tardeo amb djs, repartiment d’arranjament per a paella o *torrà i el tancament amb el Dj Jesús Brisa.

En aquest municipi, el PP ha organitzat la seua festa l’acte de tancament de campanya amb sopar i animació per a xicotets i majors en el Saló Lourdes II amb el DJ Kikon.

També han optat per un sopar, una mica més modesta en la seua seu els populars de Llíria, el mateix que han fet que a Benaguasil.

En aquest municipi, Millorem Benaguasil ha programat al Centre Social l’actuació de l’humorista Miki Dkai i un tribut a Nino Bravo.

Sense eixir de la localitat, els socialistes han optat per avançar-se i celebrar l’acte de tancament de campanya un dia abans i amb la presència del president de la Diputació Toni Gaspar.

Per part seua, Compromís ha celebrat tancament de campanya amb un acte en la seua seu i la música de Lele Hop.

Els popular de Vilamarxant han acomiadat aquesta campanya electoral al carrer amb un sopar popular.

A València, els socialistes han celebrat un acte de tancament de campanya en el complex esportiu de la Petxina amb el president de la Generalitat i candidat a la reelecció i la candidata a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, en el qual han participat l’alcalde i candidat a l’Ajuntament de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la ministra Diana Morant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà