El PSPV buscarà el pacte de govern amb Compromís a Serra

alicia tusón

La socialista Alicia Tusón revalida la majoria

La socialista Alicia Tusón revalidarà l’alcaldia a Serra gràcies als 5 regidors aconseguits en les eleccions municipals celebrades ahir.

El PSPV buscarà el suport de Compromís per a assegurar un govern progressista en el municipi de la Calderona, segons ha apuntat el partit.

Segons el partit la suma de les actes de les quatre meses electorals instal·lades a Serra li donen un regidor a Compromís que va sumar el 7,44% dels vots en detriment de l’agrupació d’electors de Torre de Portaceli.

Aquests resultats contrasten amb els publicats en la web del ministeri del 28M que donaven cinc regidors al PSPV, tres al partit de la urbanització, dues al PP i un a Vox.

L’actual alcaldessa, que porta sis anys en el càrrec serà l’encarregada de governar el poble durant una legislatura més. “No diferenciarem entre aquells els qui ens han elegit en les urnes, i aquells que han triat altres opcions. El nostre objectiu és fer polítiques que beneficien a tot el conjunt de la ciutadania”.

“Aquest resultat reflecteix la satisfacció del nostre veïnat amb la manera d’actuar del nostre equip durant els sis anys que he tingut el plaer de ser alcaldessa”, ha afegit Tusón.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà