El PP tendeix la mà a tots els partits per a formar govern en la Pobla de Vallbona enfront de Compromís

Abel Martí-Mazón

El candidato popular Abel Martí obri les negociacions

El candidat del PP a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, ha anunciat que obri les negociacions per a formar govern i tendeix la mà a totes les forces polítiques que han obtingut representació a sa Pobla per a aconseguir un govern fort “enfront dels quals volen continuar i ficar en el consistori als seus imputats”.

Abel Martí ha donat les gràcies a tots els veïns de la Pobla de Vallbona per la confiança que han mostrat en el projecte del PP, “el partit que ha guanyat les eleccions i que és la primera força política del nostre municipi, per la qual cosa tenim la responsabilitat de garantir des de ja un govern de futur i de canvi, així que hui mateix iniciem les converses amb altres forces polítiques”.

El candidat del PP ha recordat a més que “els ciutadans han castigat a les dues principals forces que integraven el govern anterior, Compromís i PSOE, que perden regidors cadascuna, i a l’alcalde Josep Vicent Garcia i Tamarit, que deixa de ser la llista més votada, deixant clar que la Pobla de Vallbona demana un canvi de direcció a l’Ajuntament”.

“Per això, tendim la mà a totes les forces sense excepció. Venim a escoltar, conscients que els ciutadans també no han donat majories absolutes i demanen una entesa entre els diferents partits que han aconseguit representació. Tenim un hemicicle bastant fragmentat i és la nostra responsabilitat arribar a acords”, ha recalcat Abel Martí.

L’alcaldable del PP ha indicat així mateix que “dels cinc edils obtinguts per Compromís, dos d’ells, el número tres i cinc, estan imputats pel jutge precisament per la seua gestió en la legislatura que ha acabat per les irregularitats en unes oposicions, i Compromís continua callat i sense demanar-los que no recullen l’acta, per la qual cosa deixen clar que la seua aposta és tindre investigats en l’hemicicle i fins i tot en un hipotètic govern”.

Per això, Abel Martí ha fet una crida als altres partits a la responsabilitat i que “donen l’esquena al govern caduc de Josep Vicent Garcia i Tamarit que les urnes ja han castigat i no permeten que seguim amb aquesta xafogor de regidors investigats que no donen explicacions i volen seguir en les seues funcions com si res”.

“A les mans de les altres formacions està, per part nostra, el PP s’obri a acords amb les altres forces hagen estat en el govern anterior o en l’oposició per a fer realitat el que van demanar els ciutadans el 28 de maig: un canvi de rumb a la Pobla de Vallbona”, ha acabat Abel Martí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà