Adrián de Museros, el millor jugador de Frontó Valencià en 2010

Adrián de Museros finalitza l’any 2010 com a dominador en la modalitat de Frontó Valencià, després d’haver guanyat el ‘Trofeu Milar ‘ i haver signat una gran temporada.

JGC

El Camp de TúriaAdrián Celda García és natural de Museros i és conegut, al món de la pilota valenciana, com Adrián de Museros. Te 34 anys i disfruta jugant a este esport. El 2010 ha sigut el seu any i, després d’algunes temporades marcades per les lesions, ha aconseguit deixar enrrere problemes i acabar l’any com a número 1 del frontó valencià, en un estat de forma privilegiat.

Els seus resultats esportius en 2010 ho diuen tot: campió europeu absolut, subcampió europeu en la modalitat de one wall, campió de parelles de frontó ‘Trofeu Diputació de València’, campió individual de frontó del ‘Gran Premi Milar’ i campió del Trofeu President de la Generalitat de frontó. Quasi res!

Però no tot ha estat felicitat ja que ha hagut d’afrontar en la seua carrera molts contratemps; 18 mesos apartat per dues lesions en el muscle en la qual va haver de ser intervingut quirúrgicament i li van col·locar dos ancoratges, 9 mesos lesionat per altra operació en el colze, 17 mesos lesionat per un accident taurí i l’última, un trencament del tendó d’Aquil·les que li va mantenir 12 mesos en el dic sec.

Qualsevol altre s’hauria plantejat la seua carrera. Però el seu caràcter guanyador i la seua perseverança l’han convertit en un jugador polivalent, que domina totes les modalitats (internacionals i autòctones), però perquè arribaren estos moments de felicitat ha necessitat el suport del seu pare fonamentalment que sempre ha estat al seu costat, així com de la seua família.

Álvaro de Faura i Enrique de Museros han entrenat al costat d’ell perquè tornara a sentir-se jugador, però Vicente Villalba, el seu actual preparador físic, l’ha convertit en els dos últims anys en un gran professional del nostre esport.

El passat cap de setmana va arrodonir la temporada guanyant a Pasqual de La Pobla en la final individual de frontó. “Sentuna gran felicitat i dedique estos triomfs a aquells que tant m’han ajudat. Gaudisc de la pilota valenciana com mai ho he fet, cada dia m’alce amb ganes que arribe l’hora per a entrenar… tinc ganes de passar-ho bé a les competicions i dedicar bones actuacions als meues familiars, amics i espectadors, perquè açò és un esport de màxim nivell i huí guanya un jugador i demà un altre altre”. Alguns Clubs ja han contactat amb ell per a fer-se amb els seus serveis per a la pròxima temporada.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà