Últims dies per a inscriure’s a la carrera dels arbres i castells 2022

Arboles y castillos

La prova es disputa per equips el cap de setmana del 26 i 27 de març

La Mancomunitat Camp de Túria torna amb més força que mai amb una nova edició de la Carrera dels Arbres i els Castells. L’últim cap de setmana es disputarà la XII edició d’aquesta prova per equips emblemàtica.

Les inscripcions pots realitzar-se a través de la pàgina web www.carreraarbolesycastillos.com o des de TopRun. Estaran obertes fins al pròxim 20 de març. El preu és de 160 euros i els equips hauran d’estar formats per almenys 7 persones i un màxim de 13.

La Carrera dels Arbres i els Castells recorrerà el cap de setmana del 26 i 27 de març més de 165km que discorreran pels municipis de Camp de Túria. Patrimoni, cultura, història i tradició es conjuminen en un cap de setmana màgic on el més important és fer equip.

Les inscripcions donen accés a participar en la prova, a la borsa del corredor que comptarà amb una samarreta especial de la XII edició de la prova així com més sorpreses que anirem revelant en els pròxims dies. Cal recordar que com és tradició en aquesta prova, el diumenge es realitza el lliurament de premis amb una paella gegant.

La Pobla de Vallbona acollirà enguany la fi de festa. Les persones que realitzen l’última etapa de Benissanó a La Pobla de Vallbona arribaran el lloc on posteriorment es farà lliurament dels trofeus als equips guanyadors i es podrà degustar una paella amb la resta d’equips.

Recordar que existeixen cinc categories: femenina, masculina, mixta femenina, mixta masculina i empreses. No perdes l’oportunitat de gaudir en equip d’un cap de setmana únic, coneix Camp de Túria i descobreix tot el que ha de mostrar. Si tens alguna pregunta sobre la prova pots contactar amb el tècnic d’Esports en el 607067090.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà