RunCáncer arranca aquest cap de setmana a la comarca del Camp de Túria

El dissabte tindrà lloc a Benaguasil i el diumenge a l’Eliana en les dues primeres cites del calendari en 2022

El circuit RunCáncer, que se celebrarà d’abril a desembre, arranca la seua huitena edició aquest cap de setmana amb una marxa a Benaguasil el dissabte i amb una marxa a l’Eliana i Alfafar, que també acollirà una carrera de huit quilòmetres, el diumenge.

RunCáncer, organitzat per l’Associació Contra el Càncer València i que compta amb el suport principal de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació ‘la Caixa’, té com a objectiu aconseguir els 300.000 euros de recaptació, que es destinaran de manera íntegra a la lluita contra el càncer a través del finançament de beques predoctorals d’investigació.

Per a aconseguir aqueix objectiu, l’organització del circuit ha preparat la celebració de més de noranta marxes no competitives, de les quals, de moment, huit albergaran també una carrera competitiva.

Les carreres confirmades fins al moment tindran lloc, a més de les ja esmentades, a Alboraia, L’Alcúdia, Torrent, Xàtiva, Gandia, València i Picassent. La recaptació total des de 2015 aconsegueix la suma d’1.432.814 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà