El 22 toca canvi

Hem començat un campanya electoral un poc atípica. Amb un candidat a la Presidència de la Generalitat del partit actualment en el govern que està absent per complet. Amb un President de l’Estat interí i en funcions fins les properes eleccions, amb la taxa d’atur més gran coneguda en la història recent del nostre País Valencià i amb una ciutat com Llíria, totalment paralitzada i arruïnada per les polítiques urbanístiques aplicades els darrers 8 anys.

Mentre els grans partits volen convertir estes eleccions en un plebiscit d’Estat, nosaltres, des de Compromís per Llíria apostem per estar “a peu de carrer”, junt a la gent necessitada, junts els treballadors i les treballadores, empresaris, comerciants i professionals dels nostres pobles i ciutats. Aquells que amb la seua dedicació diària estan fent que les coses funcionen i no estiguem pitjor de lo que estem.

Des de Compromís tenim un projecte de ciutat per a Llíria i per a la resta de poblacions del Camp de Túria, comarca on la taxa de desocupació ha desbordat qualsevol previsió i on les polítiques de la Generalitat no han sabut donar resposta.

Es temps de canvi i molts ciutadans ja estan cansats de decidir entre “blanc i negre”. Nosaltres oferim una opció diferent, clarament valenciana, d’una esquerra moderna, ecologista i sense complexos, oberta al diàleg i al consens per poder eixir de la crisi. Per això animem a totes les dones i homes de Llíria a “atrevir-se a votar diferent”. A apostar per una tercera via amb gent assequible i molt propera a la ciutadania. Per que “som com tu”, volem “la Llíria que tu vols”.

Davant les lluites caïnites dels grans partits estatals per conservar quotes de poder, nosaltres proposem treballar per la nostra ciutat i aplicar polítiques d’economia i treball social, millorant el mercat laboral i el teixit productiu local, animant a implantar-se a noves empreses i donar suport als emprenedors per generar nous llos de treball i jaciments d’ocupació.

Som conscients que les coses no seran fàcils i que caldrà prendre decisions atrevides i de calat si realment volem transformarà la realitat i donar solucions als més necessitats. Estem preparats i assumim el repte. El 22 de maig toca canvi de polítics i també de polítiques.

Paco Garcia Latorre, candidat a l’alcaldia de Llíria per ‘Coalició Compromís’ alt

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà