InfoTúria actualitza el portal web per a adaptar-lo a dispositius mòbils

Nou diseny de la web d'InfoTúria.com periódic del Camp de Túria

Després de diversos setmanes de treball, el periòdic InfoTúria ja pot oferir als seus lectors una nova i remodelada versió del seu portal web, orientat principalment a millorar el seu visionat i navegabilitat en dispositius mòbils (smartphones o tauletes), eines molt utilitzades avui en dia per a accedir a la informació.

Pau Tineo

El creixent ús de dispositius amb grandàries de pantalla molt més reduïdes que els habituals monitors dels ordinadors i la gran varietat de resolucions de pantalla ha influït en la nostra decisió d’adaptar i optimitzar el disseny del portal web.

Així, hem reconstruït Infotúria com un disseny web adaptatiu, també conegut per les sigles RWD (de l’anglés, Responsive Web Design), un concepte de disseny i desenvolupament l’objectiu del qual és adaptar de forma automàtica l’aparença de les pàgines web al dispositiu que s’està utilitzant per a una millor visualització.

Un altre factor important que s’ha valorat des del nostre mitjà ha estat la limitació que existeix en l’ús de dades en les tarifes d’internet mòbil. Hem reduït al màxim la visualització de continguts de la versió per a dispositius mòbils respecte a la versió normal, amb l’objectiu de disminuir la despesa dels megaoctets de descàrrega que ens ofereixen les operadores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà