La instrumentalització del món associatiu de Bétera

Cristina Alemany, portaveu del grup municipal Compromís per Bétera

La parcialitat i la instrumentalització d’alguna associació de la localitat trenca amb el bon ambient que havia existit entre les associacions i els partits polítics de Bétera fins a la legislatura passada. Ara bé, sembla que les coses han canviat després de les últimes eleccions municipals.

La Junta Local Fallera, institució local que aglutina tot el món faller del municipi, que aglutina persones d’ideologies diverses amb un element comú: l’amor per les Falles, ha canviat fa uns mesos de Presidència i amb el canvi de Presidència, paral·lelament, s’ha perdut eixa suposada imparcialitat i no-instrumentalització de la JLF.

És trist veure com el Partit Popular de Bétera utilitza sense escrúpols les imatges de la Junta Local Fallera i se les fa pròpies. O és al contrari: la JLF qui s’agencia les fotos del PP? El que queda més que clar és que en elles apareix Elia Verdevío i, en algunes, acompanyat per Edgar Jorro (actual President de la Junta Local Fallera i número 8 en les llistes del PP en les últimes eleccions municipals).

I sorprén encara més que tot i que alguns ja ho advertírem, s’haja caigut en la temptació de polititzar i instrumentalitzar la Junta Local Fallera, de fer que una associació de tots i totes les falleres del poble es convertisca en un fullet propagandístic més del PP.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà