Opinió de Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant

Xavi-alcalde-vilamarxan-mini

Arriba el moment de donar un pas endavant i presentar la meua candidatura a Alcalde. En el mateix objectiu que el primer dia: millorar el nostre poble. En la mateixa il·lusió i energia i de continuar el treball que hem iniciat durant aquesta legislatura. En definitiva, de tornar a il·lusionar i seguir el nostre camí en l’alcaldia de Vilamarxant.
Acompanyat pel millor equip, Gabriel i Víctor, tornaré a a ser candidat a alcalde de Vilamarxant. Continuarem advocant pel millor per al nostre poble, els nostres veïns, les nostres famílies…
Perquè Víctor, Gabriel i jo ens hem convertit en una família que mira per la resta i que intenta fer de Vilamarxant un millor lloc de futur per a viure, somiar i créixer. Perquè això és el que sempre hem volgut nosaltres, fer de Vilamarxant un millor lloc on viure.
Valore molt positivament el treball durant aquesta legislatura. Hem apostat per, a la fi, aterrar en el segle XXI perquè els nostres veïns puguen disfrutar de les bondats d’un poble ideal per a desenvolupar els seus projectes de vida. En resum, hem complit amb escreix els nostres objectius en esta legislatura.
Diàriament, molta gent em para pel carrer per a compartir la seua opinió sobre els temes més importants del nostre poble. I jo treballant colze a colze amb els veïns per a mantindre el Vilamarxant del qual ens sentim tots satisfets i orgullosos, però també per a fer que siga encara millor.
Pensem que podem millorar molt més i volem 4 anys més de prosperitat i futur per a tots.
Treballem per totes les zones de l’àmbit públic, per les urbanitzacions, pel nucli urbà i pels polígons industrials. Ara som un Ajuntament de tots.
I els nous companys que se sumen al nostre projecte d’alcaldia ens ajudaran a fer la família encara més gran i plural. Perquè sempre pensem en el bé de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà