S’aprova una proposta de la Coalicio Compromís per retolar els carrers i netejar els accesos de ‘El Pinar’

El Camp de Túria
Una proposta efectuada des de la formació política opositora ‘Coalició Compromís’ (en què es reclamava que es retolaren els carrers de la urbanització El Pinar) ha tingut el suport de l’equip de govern, del PP. Ara s’ha aprovat la sol·licitud de retolar i netejar eixos carrers. Prèviament, els veïns s’havien dirigit als dirigents locals per reclamar que es solvetaren algunes deficiències detectades en eixa zona.

José García

Els noms dels carrers seran conforme a l’entorn on se situa la urbanització, un entorn rural i arbori mediterrani. Per això, s’ha decidit que porten el nom d’arbres característics de la zona, com: Garrofers, Salzes, Oliveres, Xops, Carrasques, Anouers, Oms, Acàcies i Figueres.

En la proposta es reclama que es retolen els carrers de la urbanització, es millore l’equipament, s’inste els propietaris a netejar les parcel·les abandonades i es neteje l’accés a la pròpia urbanització. El portaveu local de la ‘Coalició Compromís’, Miguel Navarré, “és satisfactori que el consistori haja accedit a executar la proposta que hem traslladat, perquè era positiva per al poble”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà