Esquerra Unida reclama explicacions sobre les presuntes adjudicacions irregulars de Canal 9 de la cobertura de la visita del Papa

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, afirma que l’informe judicial del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, que recentment ha aparegut en premsa, “no fa més que confirmar el que l’oposició hem denunciat en reiterades ocasions: les irregularitats en l’adjudicació de la cobertura de la visita papal, la qual costà 14,7 milions d’euros”.

Anna Alemany

EUPV exigeix que la comissió de RTVV en Les Corts Valencianes done llum verda a la compareixença de l’ex director de l’ens públic, Pedro Garcia, “responsable directe d’estes actuacions i que no ha estat capaç de donar explicacions sobre els fets quan estava en el càrrec. Ara esperem que amb un informe judicial d’estes característiques acudisca a les Corts amb tota la veritat que sembla ha estat ocultant-nos”, critica Sanz.   

Esquerra Unida considera que els fets que apareixen a este informe judicial “són molt greus, es boten la legalitat i ratifiquen les denuncies de l’oposició. Cada vegada que hem demanat informació sobre el que ha costat la cobertura de la visita del Papa i com han estat les adjudicacions, tant a l’anterior director general de RTVV, Pedro Garcia, com a l’actual, José López Jaraba, mai hem rebut res, i la informació ha anat coneixent-se a partir de l’alçament del secret del sumari del cas Gürtel”.

Sanz reclama al PP que facilite totes les compareixences necessàries en Les Corts per donar explicacions a l’opinió pública i a l’oposició. “Cada vegada que tenim accés a informació sobre el cas Gürtel, quasi sempre a través del mitjans de comunicació, es confirma que el PP ens amaga la veritat, una veritat plena d’irregularitats i que corrobora les sospites sobre com de ben lligada estava la trama de les empreses del cas Gürtel amb l’administració valenciana”, afirma.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà