Esquerra Unida acusa a Consell de “posar en perill l’atenció sanitària del valencians amb el deute als proveïdors”

La candidata autonòmica d’EUPV i cap de llista per Castelló ha assenyalat que el plante dels proveïdors de subministrament sanitari “és la conseqüència d’una nefasta gestió del conseller de Sanitat, qui haurà d’explicar-nos on estan els diners pressupostats per fer-se càrrec d’este elevat deute que està posant en la corda fluixa ni més ni menys que el material necessari per a l’atenció sanitària pública”. 

José García

Esquerra Unida ha reclamat que el Consell corregisca “d’immediat esta situació i pague el que li se deu als proveïdors”. Albiol ha qualifica a més de “vergonyós que es produisquen situacions com aquestes en un servei tan vital com el sanitari”.

“No entenem com el PP gestiona els diners, però el que sí que està clar és que hi ha per als pagaments dels grans fastos i de qüestions innecessàries, com vegem dia a dia, i no per a fer-se càrrec de deutes sobre els quals se sustenten les necessitats de la ciutadania”, ha afegit Albiol.

EUPV exigeix al conseller Manuel Cervera “que resolga urgentment aquest deute, i no aboque als proveïdors a suspendre el subministrament, perquè açò pot suposar el col·lapse total en l’atenció sanitària”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà