Esquerra Unida demana l’expulsió de una tertuliana de Canal 9 “per defensar que es mantinguen relacions sexuals amb menors”

Les declaracions efectuades per una tertuliana de Canal 9, Rocío Casanova Llorens, al programa ‘Bon Día, Comunitat Valenciana’ han motivat que des d’Esquerra Unida es demane la seua “immediata expusió”.

José García

El conseller de RTVV per Esquerra Unida, Amadeu Sanchis, ha exigit que s’expulse “immediatament” a la tertuliana Rocio Casanova del programa de Canal 9 ‘Bon Dia Comunitat Valenciana’, i també ha reclamat que el responsable del programa, Xavier Carrau, “demane disculpes públiques per haver consentit les indignants declaracions de Casanova defensant que Berlusconi mantinga relacions sexuals amb menors”.

Rocío Casanova, parlant de les acusacions que han dut al primer ministre italià, Silvio Berlusconi, a ser jutjat per presumptes casos d’abús de poder i prostitució de menors, va manifestar: “A la menor d’edat ningú li va posar un punyal al pit per a anar-se’n amb Berlusconi. Si un major d’edat es va amb una prostituta, sense saber si és major d’edat o no és major d’edat… això és un problema… jo no vull llevar-li culpa a ella”.

Sanchis ha manifestat que en el cas que no es produïsca aquesta disculpa pública, “sol·licitarem al director general de RTVV, José López Jaraba, el cessament immediat del presentador del programa de Canal 9”.

Per al conseller d’EUPV es tracta d’una actitud “totalment intolerable ja que les relacions sexuals amb menors estan tipificades com un delicte i, per tant, ens sembla molt greu que es donen cabuda a este tipus de comentaris en un programa de televisió i, menys encara, en un mitjà de comunicació públic que paguem tots els valencians”.

Esta tertuliana ha sigut cap de premsa de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, directora de Comunicació del ‘V Encontre Mundial de les Famílies’ (amb motiu de la visita del papa Benedicte XVI a València) i directora del gabinet de premsa de ‘València, Terra i Mar’, marca turística de la diputació presidida per Alfonso Rus.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà