Els Veds i Ecopacifistes donen aconeixer les seues propostes en Agricultura, Turisme i Energia Nuclear

El Camp de Túria
Pura Peris, candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana per la ‘Coalició Verds i Ecopacifistes’, ha presentat els programes agrari, energètic i turístic d’esta coalició de cara als propers comicis electorals.

José García

La candidata d’Els Verds i Ecopacifistes ha presentat la Llei de Reforma Estructural de l’Agricultura Valenciana que, segons ha explicat Peris, “suposarà la recuperació econòmica del sector primari valencià, la incorporació de joves agricultors a les feines del camp i la millora dels productes agraris”.

“Els Verds i Ecopacifistes proposem la creació d’una renda social agrària perquè, all llarg d’un període de transició de les explotacions actuals a la nova agricultura, s’assegure la qualitat de vida de les famílies del món rural valencià” ha afegit la candidata ecologista.

“El sector turístic, un dels motors de la recuperació econòmica valenciana durà tindre el suport de la Generalitat Valenciana per la millora de la seva oferta, la diversificació… perquè, a més de sol i magnífiques platges, s’oferte turisme cultural, comercial en els centres històrics i, sobre tot, turisme de natura” ha dit Peris.

Finalment, Pura Peris ha presentat el programa energètic d’Els Verds i Ecopacifistes, on es proposa aconseguir reduir el consum elèctric “en un 20%”, arribar al 35% d’energies renovables del total de l’energia consumida a la nostra autonomí i tancar la Central Nuclear de Cofrents.

La candidata ha recordat que la Central Nuclear de Cofrents “està en zona sísmica, i han hagut terratrèmols amb l’epicentre molt proper a la central”; tanmateix, Peris ha comentat que “solament produeix el 19% l’energia elèctrica que consumim”. “Amb molt poc d’esforç i cap problema per la qualitat de vida dels valencians, la Central Nuclear de Cofrents podria tancar-se el 2015”, ha conclòs Pura Peris.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà