Banner papereria Ruiz

Milers de persones també prenen València

movimiento 15m de València. Foto: Tania Castro

El batejat ‘moviment 15M’ també surt als carrers de València, més de 5000 persones secunden la concentració d’avui dijous celebrada a la plaça de l’ajuntament.

Pau Tineo

Després de diversos dies d’acampada enfront l’ajuntament, les accions de protesta en València van prenent forma i augmenten en nombre. En una multitudinària assemblea celebrada a la cèntrica plaça, i per àmplia majoria dels assistents, s’ha assenyalat com objectiu d’estes protestes el canviar l’actual llei electoral buscant una forma més representativa i evitant així el bipartidisme, la modificació de la Llei hipotecària i l’anul·lació del ERES en empreses amb beneficis entre altres.

No sembla que les força amb la que s’estan desenvolupant estos esdeveniments vaja a disminuir els pròxims dies, sinò tot el contrari, ja que per decisió d’amplia majoria, els ‘indignats’ valencians han decidit donar continuïtat a les accions de protesta, proposant com formes simbòliques l’ocupació d’un banc i una oficina del INEM de forma pacífica, i intentar formar una cadena humana al voltant de l’Ajuntament de València.

Decisió de la Junta Electoral Central

De poc a servit una petició online signada per més de 140.000 persones, demanant l’autorització de la manifestació de Madrid per a este dissabte, atès que  la Junta Electoral Central (JEC) han decidit impedir qualsevol concentració que es produïsca a l’Estat el dia de reflexió o la jornada electoral.

Per tant, des de les 00:00 del dissabte fins al diumenge, les concentracions, acampades i manifestacions, quedaran prohibides. Ara caldrà esperar a veure de que forma el govern d’Espanya executa este mandat.

1 Comment

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.