EUPV critica que l’Aeroport de Castelló vullga gastar-se 5 milions d’euros en seguretat privada “quan ni tan sols compta amb avions”

La diputada d’EUPV, Marina Albiol, ha titllat hui de “barbaritat” l’anunci de l’Aeroport de Castelló de procedir a negociar un contracte per contractar el servei de seguretat privada, amb una despeça estimada de 5,5 milions d’euros.

José García

“Gastar-se més de cinc milions d’euros en la seguretat privada d’un aeroport que ni tan sols compta amb avions és una absurditat majúscula”, ha explicat Albiol. “A més dels 155 milions d’euros que costà el capritx inútil de Carlos Fabra, a aquesta xifra se suma el deute de 15 milions d’euros que el Consell encara manté amb l’empresa concessionària i  la factura de 300.000 euros per a l’escultura encarregada a Juan García Ripollés”, ha afegit Albiol.

“Amb una taxa d’atur de 24,27% a Castelló, milions d’euros han anat a parar a una infraestructura buida que, malauradament, té tota la pinta d’acabar com els aeroports de Huesca i Ciudad Real”, ha denunciat Albiol.

Albiol ha demanat hui al president Alberto Fabra que “ature aquesta bogeria” perquè “no és admissible, en plena crisi econòmica, que el Consell estiga pagant milions i milions d’euros per una infraestructura que està destinada, malauradament, a acabar tan buida com els aeroports de Huesca i Ciudad Real”.

De fet, “este capritx de Carlos Fabra, per no tindre no tenia ni estudi de mercat”, ha recordat la diputada.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà