El 99% de centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada

colegios

S’ha determinat el confinament de 10 grups de 7 centres educatius

La setmana del 15 al 18 de març, dels 1.845 centres educatius que constitueixen el sistema educatiu valencià, ha conclòs la setmana sense cap aula confinada el 99 %, és a dir, 1.827 centres.

Aquestes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la tercera setmana de març, grups que romanen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

S’ha determinat el confinament de 10 grups de 7 centres educatius. El total de grups confinats en finalitzar la setmana passada ha sigut de 33 aules de 18 centres educatius. S’han desconfinat 22 grups de 16 centres educatius. L’acumulat d’aules confinades s’ha reduït un 27 %.

Dels 818.644 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP, n’hi ha un 0,04 % de positius actius, 305 alumnes. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 78.434 docents del sistema educatiu valencià, se n’ha registrat un 0,1 % de positius actius, això és 50 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

A les comarques de València, el 99,5 % dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no té cap grup escolar confinat. Hi ha 5 centres que tenen 8 grups confinats, és a dir, el 99,9 % dels prop de 24.300 grups fa classes presencials amb tota normalitat.

Durant la tercera setmana de març, a les comarques de València s’ha determinat el confinament de 4 grups d’1 centre educatiu, s’han desconfinat 8 grups de 6 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 4 grups de 4 centres educatius.

Dels 424.600 alumnes escolaritzats a les comarques de València, n’hi ha un 0,03 % de positius actius, 134 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 40.873 docents de les comarques de València, se n’ha registrat un 0,1 % de positius actius, això és 23 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

Per comarques, el 98,8 % dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 8 centres educatius alacantins que tenen 9 grups confinats i, per tant, el 99,9 % dels prop de 16.700 grups d’aquestes comarques rep classes presencials amb tota normalitat.

A les comarques d’Alacant, durant la setmana passada, es va determinar el confinament de 4 grups de 4 centres educatius, s’han desconfinat 9 grups de 8 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 5 grups de 4 centres educatius.

Dels 297.281 alumnes escolaritzats a les comarques d’Alacant, n’hi ha un 0,04 % de positius actius, 129 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè què han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 27.694 docents de les comarques d’Alacant, se n’ha registrat un 0,1 % de positius actius, això és 21 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

A les comarques de Castelló, el 97,9 % dels 249 centres educatius no té cap grup confinat. En aquest cas, són alumnes de 16 grups de 5 centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 99,7 % dels més de 6.000 grups d’aquestes comarques fa classes presencials sense problemes.

Al llarg de la setmana passada, a les comarques de Castelló s’ha determinat el confinament de 2 grups de 2 centres educatius, s’han desconfinat 5 grups de 2 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 14 grups de 3 centres educatius.

Dels 96.763 alumnes escolaritzats de les comarques de Castelló, hi ha un 0,04 % de positius actius del total d’alumnat, 42 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 9.867 docents de les comarques de Castelló, se n’ha registrat un 0,1 % de positius actius, això és 6 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha disposat l’aïllament preventiu d’un 0,1 % del professorat.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.