Aspencat ens presenta la seva nova gira “Antimatèria Tour 2014”

Entrevista a Aspencat

 

 

La formació de La Marina Alta ens presenta la seva nova gira de més de 25 concerts “Antimatèria Toru 2014”, nom que fa referència a una de les cançons més conegudes i compromeses del seu disc “Essència”.

 

– Amb aquest nou disc heu donat la campanada, es pot dir que “Essència” no ha deixat a ningú indiferent. Després de tota una gira presentant-lo, quines són les sensancions del grup?
La veritat és que Essència ha tingut una acollida molt bona i ens ha permés realitzar una gira de 40 concerts! 2013 ha estat un any molt satisfactori, hem vist com concert a concert el públic anava creixent en nombre i ens emocionava corejant les cançons! N’estem molt contents perquè gràcies al que ha passat aquest any se’ns han obert portes noves i tenim moltes ganes de creuar-les el proper 2014!

 

– I ara que s’ha acabat aquesta primera gira sabem que no aneu a descansar, tot el contrari, quins són els vostres plans per al 2014?
Afrontem el 2014 amb moltes ganes i l’objectiu principal és ampliar l’àmbit territorial d’acció de la banda per arribar a nous territoris com ara Euskal Herria, Galiza i resta de l’Estat Espanyol així com alguna data internacional. Estem començant a preparar el nou directe del proper any, i podem avançar que incorporarem algunes cançons de “Essència” que aquest any no formaven part del show, així com alguna sorpresa que ara no podem revelar.

 

– Hi ha rumors que diuen que tocar a determinats festivals valencians com el Gazpatxo Rock, Rockafalles o Marearock són les portes d’eixida cap al ViñaRock i demés concerts a l’Estat Espanyol. Estiguéreu al Marearock i l’any que ve a Villarobledo. Com ha acollit la banda aquesta notícia tan dolça? Anem cap a uns Aspencat internacionals?
En certa manera, sí que és cert que festivals com el Marearock obrin les portes d’altres festivals d’àmbit estatal i la veritat és que n’estem molt contents d’estar al cartell del Viña 2014, portem molts anys treballant i notícies com aquesta ens donen sentit a tota la feina feta i l’energia necessària per continuar endavant!

 

– Un pas decidit cap a eixa notorietat i professionalització del grup ha estat fitxar per una oficina important de management com és Pro21 Cultural. Esteu il·lusionats de poder formar part d’esta família composada també per Orxata, Txarango o Els Catarres?
Fins ara, haviem gestionat la contractació de la banda nosaltres mateixos amb l’estreta col.laboració d’oficines com ara Suport Produccions o els mateixos Pro21 Cultural. Després d’aquests últims 2 anys farcits de concerts es feia necessari comptar amb una oficina de management per poder gestionar millor la contractació i el dia a dia del grup. Va sorgir la proposta de management del binomi format per Pro21 Cultural i Èxits Management i l’hem acceptada perquè creiem que ens pot ajudar a avançar. La veritat és que ens fa molta il·lusió començar la campanya 2014 compartint roster amb els companys d’Orxata, i tambe amb Els Catarres i Txarango amb els quals hem compartit escenari moltes vegades aquest 2013.

 

– Parleu-nos ara un poc dels altres formats d’Aspencat que no heu arribat a explotar com el sound system o l’acústic. Pot ser veiem als Aspencat asseguts dalt d’un escenari aquest hivern?
L’acústic és un format que necessitaria la re-invenció de gran part de les nostres cançons, però no ho descartem per a un futur no molt llunyà, ja que ens permetria tocar en format més reduït, i poder arribar així, a llocs i esdeveniments, els quals amb banda completa i en format elèctric no és possible fer-ho. Ara mateix, quasi sense descansar després de la gira, estem immersos en la preparació del directe del 2014. El format elèctric és el nostre punt fort, però no volem deixar de banda altres formats.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà