Torna la música en directe a À Punt amb ‘Duel de veus’

Foto 2 Sole Jiménez

El programa presenta el jurat d’aquesta edició  i posa en marxa el càsting de concursants

Torna Duel de veus! El xou de talents d’À Punt torna a connectar els micròfons per a trobar la millor veu de la Comunitat Valenciana. Música de tots els estils, concursants de totes les edats i molt de ritme perquè cada setmana vibres amb nosaltres.

Al llarg de deu gales buscarem el millor o la millor cantant de tots els estils a través d’una dura i disputada competició. Vols ser testimoni dels duels més apassionants de la temporada? No et perdes cada actuació individual, cada xou grupal i el duel final en una segona edició que ve carregada de novetats.

Novetats en ‘Duel de veus’: el jurat

En la pista central, la presentadora, Àlex Blanquer, que torna a ser la perfecta mestra de cerimònies, i tres membres del jurat encarregats de valorar i puntuar les actuacions dels diferents concursants. Cada edició de Duel de veus busquem sorprendre els espectadors, i enguany el jurat està compost per Samantha i Sole Giménez, que tornen a ocupar les seues posicions privilegiades, i completa la tercera butaca Pere Aznar, presentador, còmic, pare de família i cara més que coneguda de la televisió d’àmbit nacional i autonòmic amb programes com Assumptes interns o Late Motiv d’Andreu Buenafuente. Espectacle i bon rotllo garantits!

Deu concursants, dos equips (blau i taronja), una banda amb música en directe i uns convidats molt especials conformen cada Duel de veus. Els concursants competiran en duels temàtics i en duels grupals amb tota l’emoció, les millors cançons i la particular posada en escena per a guanyar i passar a la següent gala. Tots voldran arribar a la final, però només els sis millors seran els finalistes i només un guanyarà Duel de veus.

Vols participar en ‘Duel de veus’?

La segona edició ja està en marxa! Demostra la teua passió per la música i forma part del càsting. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. O deixaràs passar l’oportunitat? Telefona ara al 627 044 468!

Duel de veus és un programa d’À Punt Televisió Valenciana produït per Europroducciones PT Media.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà