La Generalitat ofereix aquest divendres i dissabte el servei nocturn ‘A la Lluna de Metrovalencia’

metrovalencia

Els trens i tramvies circularan fins prop de les 3 hores pel centre de la ciutat els caps de setmana i vespres de festa durant tot l’any

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), posarà en servei de nou aquest cap de setmana, els dies 25 i 26 de març, la seua oferta de metres i tramvies nocturns de divendres, dissabtes i vespres de festius denominada ‘A la Lluna de Metrovalencia’.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es recorda a les persones usuàries que l’ús de màscara és obligatori en estacions, parades en superfície i interior dels vehicles per a continuar garantint un transport segur i que tant els vestíbuls de les estacions com les unitats de metre i tramvia compten amb dosificadors de gel hidroalcóholico per al seu ús gratuït.

El servei nocturn de Metrovalencia es va posar en servei al desembre de 2018 i va deixar de funcionar al març de 2020, a conseqüència de la pandèmia. Aquest mes de març, dos anys després i coincidint amb la menor incidència de COVID-19 i amb l’avanç de la vacunació, s’ha recuperat les circulacions nocturnes dels caps de setmana previs a les Falles i continuen ara amb normalitat durant tot l’any després de concloure les festes josefinas.

Característiques del servei

El servei nocturn previst ofereix els mateixos horaris que abans de la seua interrupció. La prolongació de l’horari permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Entroncament i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos. En línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins es produeix entorn de les 2.30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà