L’Skyline Benidorm Film Festival atorgarà el Premi À Punt al millor curtmetratge valencià

Cartell Skyline Benidorm Film Festival

À Punt Mèdia és mitjà oficial del festival de curtmetratges

El pròxim dissabte comença la sisena edició de l’Skyline Benidorm Film Festival que torna, després de dos anys, de manera totalment presencial.

El festival, que va nàixer com una mostra provincial, compta ja en aquesta sisena edició amb una secció nacional, europea i iberoamericana. Beatriz Hernández, directora, recorda que “el festival va nàixer el 2017 amb la intenció de potenciar la indústria del curtmetratge, fer costat als creadors i donar l’oportunitat al públic de poder gaudir en la pantalla gran de la millor selecció anual de pel·lícules en format curt”.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha assenyalat: “Els mitjans públics som testimonis de la consolidació d’un festival que arriba a la sisena edició i que ara acompanyem en qualitat de mitjà oficial i de patrocinadors del Premi À Punt al millor curtmetratge valencià.”

L’Skyline Fest ha dissenyat una edició amb diferents activitats paral·leles, el centre de les quals seran les projeccions dels curtmetratges de les diferents seccions, que tindran lloc a l’auditori Fundació Mediterrani. Entre aquestes activitats destaca el concurs d’escriptura de guió de curtmetratges, que ha rebut més de 200 treballs de tot Espanya i l’Amèrica Llatina, i el shortpitch, un esdeveniment dedicat a la indústria cinematogràfica, en el qual participen productores amb projectes en fase de desenvolupament.

Per als més joves s’ha programat un taller de stop-motion amb plastilina, a càrrec de Pablo Llorens, i un taller de doblatge, a càrrec de Francesc Fenollosa.

Beatriz Hernández destaca: “El tret d’eixida de l’Skyline Benidorm Film Festival serà aquest dissabte, 2 d’abril, quan celebrarem un homenatge al recentment desaparegut Roberto Pérez Toledo. Roberto, una de les mirades imprescindibles en el cinema dels últims anys, captava les emocions i la quotidianitat amb una sensibilitat increïble. A més, realitzà una gran aportació al curtmetratge espanyol amb més de 30 obres en la seua filmografia. Després de l’homenatge es projectaran alguns dels seus treballs”.

Alfred Costa ha remarcat que “els mitjans públics donen suport a l’audiovisual valencià i especialment als projectes com l’Skyline Fest, que supera l’oferta d’un festival de curtmetratges per a transformar-se en un gran esdeveniment que uneix la promoció turística de Benidorm i la projecció de la indústria audiovisual en conjunt.”

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.