Metrovalencia serà gratis els diumenges durant tres mesos

metrovalencia

Des de la Generalitat han destacat que els 110.000 valencians que utilitzen habitualment es beneficiaran d’aquesta mesura

Metrovalencia, el TRAM d’Alacant i el TRAM de Castelló seran gratuïts els diumenges durant els pròxims tres mesos per a incentivar el transport públic i ajudar a pal·liar l’impacte de la inflació en les famílies valencianes.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest dijous en la sessió de control parlamentari en Les Corts Valencianes, on ha agregat que aquesta mesura pretén també avançar en el procés de transició energètica.

Aquesta mesura complementa a les que ja s’han adoptat en el transport metropolità de València, on s’han reduït fins a un 50% les tarifes i s’ha aplicat la integració tarifària, mentre que en el TRAM d’Alacant es reduirà també el 50% del preu.

Des de la Generalitat han destacat que els 110.000 valencians que utilitzen habitualment el transport públic els diumenges es beneficiaran de la gratuïtat, però a més, amb aquesta mesura es pretén guanyar nous usuaris per a la xarxa de transport públic de la Generalitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà