La lluita per l’ascens a Tercera RFEF, en À Punt

futbol tercera

La finestra esportiva oferirà en directe les tres finals des del Municipal de Quart de Poblet

Aquest cap de setmana (divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de juny), el renovat Camp Municipal de Quart de Poblet acollirà la gran festa del futbol amateur de la Comunitat Valenciana. À Punt vol donar visibilitat a aquest esdeveniment i, per això, obrirà La finestra esportiva per a retransmetre les finals per l’ascens de la categoria preferent À Punt a Tercera RFEF. Serà en directe per streaming en el seu web (www.apuntmedia.es),

El divendres 2 de juny, a partir de les 20:30 hores, viurem l’enfrontament entre el Crevillent Esportiu i el Patacona CF d’Alboraia. La narració estarà a càrrec de Josevi Sánchez, la veu habitual dels partits del València en la ràdio d’À Punt.

La jornada de dissabte ens reserva un duel entre dos equips històrics en les categories inferiors del futbol valencià. El CF Gandia es veurà les cares contra el CD Bunyol en un duel vibrant que es disputarà a les 19:30 h. El narrador en esta ocasió serà Xavi Alberola, la veu dels partits del Llevant en la ràdio d’À Punt.

L’últim equip a pujar a Tercera RFEF eixirà del partit que disputaran diumenge, també a les 19:00 h, el CF La Nucia i la UE Rayo Iberut. L’encarregat de traslladar l’emoció d’aquest duel serà Fermín Rodríguez, presentador del programa Esports À Punt.

D’aquesta manera, les tres finals tindran com a narradors tres reconeguts professionals d’À Punt Mèdia que s’ha volgut sumar així a la cita més important del futbol no professional valencià. Tots ells comptaran com a comentarista amb Santi Marín, tot un especialista de la categoria. El programa Des de la banda de la ràdio d’À Punt també inclourà les retransmissions dels tres partits.

À Punt Mèdia continua així la seua aposta ferma per traslladar l’emoció d’aquells esdeveniments esportius amb marcat accent valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà