El programa ‘400’ acosta l’opció de les llars compartides per als majors

Fotos 400 Llars compartides 2

Visitarà les instal·lacions de Llars Compartides

Demà dijous, 9 de febrer, a les 22 hores, À Punt emetrà el quint programa de ‘400‘, on Pere Aznar coneixerà de primera mà els problemes que afronten els nostres majors.

Quasi el 20% de la població té més de 65 anys. Sis de cada cent persones a Espanya tenen més de huitanta anys. La població es fa gran i el sistema no és capaç de donar una solució a tot el món. Què passa amb els majors que es queden a soles?

400‘, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Llars Compartides, una associació que ajuda la gent gran a lluitar contra la soledat i els problemes per a accedir a un habitatge gestionant pisos compartits pels seus usuaris.

Conversarà amb usuaris i professionals per tal de comprovar com l’humor pot ser de gran ajuda per a fer front a les adversitats de la vida. Ana, Félix i Antonio ens sorprendran amb un monòleg sobre les seues vides.

El programa de les nits de dijous en À Punt, ‘400‘ és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà