Pedro Sánchez denuncia el tracte amb el col·lectiu LGTBI de Nàquera

“Llevant aquestes banderes estàs demostrant que aquest lloc no és segur”, va apuntar el president

Pedro Sánchez va ser el protagonista aquest passat dimarts en el popular programa ‘El Hormiguero’ d’Antena 3. El president del Govern i candidat del PSOE a la reelecció el 23J va abordar els diferents assumptes d’actualitat remarcant la polèmica que està suscitant la prohibició del nou equip de Govern integrat per Vox i el PP de prohibir les banderes LGTBI al balcó de l’Ajuntament.

Pedro Sánchez, portant una bandera del col·lectiu LGTBI en el seu canell, va ser contundent sobre aquest tema i es va expressar amb una idea clara en la defensa dels seus pensaments. “Durant aquestes últimes setmana estem veient pactes entre PP i Vox a la Comunitat Valenciana, i estan arribant acords per a llevar les banderes LGTBI. Aquest tema és molt important perquè llevant estes banderes estàs demostrant que aquest lloc no és segur. Si ho lleven és per alguna cosa, posar-ho significa un compromís però, llevar-ho què significa?”, apunta Sánchez.

Així mateix, el president va apuntar la negativa per part de Feijóo en referència a la condemna per maltractament verbal de Carlos Flores, VOX Comunitat Valenciana, en el moment del seu divorci. “Estem qüestionant una conquesta que es va aconseguir en 2004, amb la llei de violència de gènere, i això és inacceptable. I que el president Popular parle de divorci dur. Això no cal justificar-ho mai”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà