Vila-real en alevins i Borriol en cadets, campions provincials dels ‘XXIX JECV de Galotxa’ a Castelló

El Camp de Turia
Vila-real i Borriol s’han proclamat campions dels ‘XXIX JECV’ de la província de Castelló, en la modalitat galotxa, pel que podran disputaren la Fase Autonòmica amb els millors equips de València i Alacant.

FPV

L’equip de Vila-real s’ha proclamat campió, per segon any consecutiu, de la categoria alevn; amb això ha demostrat que és un dels millors equips de la Comunitat Valenciana i que, amb més rodatge, podrien optar als primers llocs autonòmics.

L’equip de Vila-real superà sense problemes a la formació de Xilxes, un equip amb molta gent nova que aspira a millorar i augmentar el seu nivell en el pròxim campionat. Per part de Vila-real varen jugar Vicente, Juanjo, Óscar i Raúl, mentre que per l’equip de Xilxes varen jugar Marcos, Iván, Javi, Raúl i José. El resultat final va ser 40 a 15.

En categoria cadet, es va poder seguir la partida més interessant de la jornada, en la qual va haver una remuntada impressionant per part de l’equip de Borriol, que va superar en el tram final a l’equip de l’Alt Palancia, per acabar convertint-se en el campió provincial.

L’equip de l’Alt Palancia va començar molt bé, amb un gran joc dels seus tres jugadors, destacant especialment Pablo. Els jugadors de Borriol, que varen començar molt nerviosos, varen poder entrar a temps en la partida i es varen soltar els nervis.

En el tram final va destacar la ferida de Raquel, qui va realitzar una labor molt bona, bé secundada per Kevin, qui va mostrar tot el seu caràcter per a traure el seu millor joc quan estaven contra les cordes. Amb 35 a 25 i val i quinze, Kevin alçà una pilota des de la resta que semblava impossible i remuntant el joc primer, després igualant la partida i finalment guanyat el joc des de la resta, aconseguint un gran triomf. Per part de l’Alt Palancia varen jugar, Pablo, David i Javier. Per Borriol jugaren César, Raquel, Oscar i Kevin.

Finalment es varen lliurar els trofeus per part de José Vicente Diago, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana; Manuel Mezquita Monzó, regidor d’esports de Vila-real; i Pepe Mezquita, exjugador de pilota i millor jugador de la província.

El pròxim diumenge, 13 de febrer, els equips de Vila-real i Borriol disputaran la primera fase del Torneig Autonòmic contra els equips d’Alacant (Murla i Petrer) i els millors equips de València, que disputen la seua final provincial el dissabte que ve a Massamagrell. Estes partides de l’Autonòmic es disputaren en el carrer artificial de Meliana.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà