Les xiques del CEIP Camp de Túria de Riba-roja, presents a les finals de galotxa del programa ‘Pilota a l’Escola 2010-2011’

El Camp de Túria

El programa educatiu ‘Pilota a l’Escola 2010-2011’ encara el seu tram final amb la disputa de les finals en categoria masculina i femenina; entre les xiques destaca la presència de les alumnes del CEIP Camp de Túria (de Riba-roja de Túria).

FPV

Estes finals estaran incloses dins de la gran cloenda de la quinta edició del programa de la Conselleria de Governació i de la Federació de Pilota Valenciana, que tindrà lloc el proper dia 12 de maig al poliesportiu municipal de Massalfassar.

A l’edició d’enguany, més 5.500 alumnes han conegut la pilota valenciana de la mà d’aquest programa, que es consolida any darrere any com el millor referent de difusió i introducció de la pilota valenciana en els centres educatius. Més de 500 xiquets i xiquetes competiran en les sis canxes de raspall el próxim dijous en una gran festa de nostre esport autòcton.

A la cloenda está prevista l’assistència de tots els equips classificats per als octaus de finals, així com les classes dels mateixos q acudiran per a donar recolzament als seus companys. Al llarg de la jornada, ademés de les propies eliminatòries, podrem gaudir de diferents atraccions preparades per als alumnes, com ara, tallers d’artesans de la pilota valenciana (fabricants de guants i pilotes), atraccions unflables, jocs tradicionals, etc. Al final del matí, es farà el lliurament de diplomes als participants i de premis als campions.

CENTRES/EQUIPS CLASSIFICATS EN CATEGORIA MASCULINA
CEIP Antonio Ferrandis (Paterna), CEIP Tibi (Tibi), Sagrada Familia (Massamagrell), San José MM Escolàpies (València), CEIP Angelina Carnicer (Valencia), CEIP Cervantes (Dènia), CEIP Ausià March (Llutxent), CEIP Santa Ana (Oliva), CEIP Mare Nostrum (Valencia), CEIP Veles e Vents (L’Alfàs del Pí), CEIP Paluzié (Catarroja), CEIP La Cala (Benidorm), L’alcocerà (Polinyà de Xúquer), CEIP Pintor Sorolla (Les Alqueries), CEIP Luis Vives (Xilxes), La Devesa (Carlet), Colegio San Antonio de Padua (Xeresa).

CENTRES/EQUIPS CLASSIFICATS EN CATEGORIA FEMENINA
CEIP Camp de Túria (Riba-Roja del Túria), CEIP Tibi (Tibi), Sagrada Familia (Massamagrell), San José MM Escolàpies (València), CEIP Angelina Carnicer (Valencia), CEIP Benicadim (Beniarbeig), CEIP Pare Gumilla (Càrcer), CEIP Santa Ana (Oliva),  CEIP Mare Nostrum (València),  CEIP Mestre Gáspar López (Benidorm), CEIP Paluzié (Catarroja), CEIP Vasco Núñez de Balboa (Benidorm), CEIP Ausiàs March (Albalat de la Ribera), CEIP Sant Agustí (Castelló de la Plana), CEIP Don José Alba (La Vilavella), La Devesa (Carlet), Colegio Los Naranjos (Gandía).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà