La comarca del Camp de Túria tornarà a ser protagonista en la Volta a la Comunitat Valenciana

presentacion Volta

La localitat de Bétera albergarà la segona etapa de la ronda ciclista valenciana

La 73 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que se celebrarà del 2 al 6 del pròxim mes de febrer, tornarà a tindre la comarca del Camp de Túria com a protagonista en diverses de les seues etapes.


La ronda valenciana, serà present en el nostre territori en l’etapa 2, dia 3 del pròxim mes, en la qual partirà del municipi de Bétera i finalitzarà a Bunyol. Abans d’arribar a la localitat de la Foia de Bunyol, discorrerà per Marines, carretera principal, i Llíria, recorrent el carrer de Censals.


En l’última jornada de la prova ciclista, el Camp de Túria tornarà a tindre presència, en un trajecte que s’iniciarà a Paterna i circularà per les avingudes de Riba- roja de Túria, Vilamarxant, Benaguasil, Llíria i Marines, per a posar rumb a València on conclourà aquesta nova edició.


L’últim campió valencià de la Volta a Espanya, director de la VCV, va destacar que «La Volta a la Comunitat Valenciana és una de les proves esportives més seguides per televisió a tot el món. Enguany, arribarem a 207 països a través de les retransmissions de Eurosport i en obert en RTVE».

A través d’aquest enllaç podràs accedir al recorregut complet de la 73 edició de la Volta a la Comunitat Valenciana: https://vueltacv.com/recorrido-2021/

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà