Arranca el Circuit de Carreres Populars

carrera Montieleta Benaguasil Camp de Túria

Arribarà el 29 de juliol a l’Eliana i el 23 de setembre a Benaguasil

La vint-i-quatrena edició del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València s’obrirà este diumenge a l’Horta Sud amb la 10k Ciutat de Torrent i es prolongarà fins al dissabte 14 d’octubre, data en què es correrà la primera 10k Vall de Segó, al Camp de Morvedre. El torneig impulsat per l’àrea provincial d’Esports que dirigix Andrés Campos consta d’un total de 13 proves, entre elles dos 15k i una mitja marató.

El circuit provincial de running viatjarà el dissabte 20 de maig a l’Horta Nord, amb la celebració de la vintena edició de la 15k Vila de Massamagrell. Al juny hi ha programades dos proves, la del dissabte 3 a la Safor, que acollirà l’onzena edició de la carrera nocturna de la platja de Gandia; i una de les clàssiques de la competició, la 54a Volta a Peu de Sedaví, prevista per al dissabte 24.

El mes de juliol s’iniciarà amb la vintena edició de la 10k de Godella (dissabte 1) i finalitzarà el dissabte 29 amb una altra de les clàssiques, la 39ª Volta a Peu de L’Eliana, al Camp de Túria. A l’agost hi ha fixades tres de les proves més arrelades en el calendari del circuit, la quarantena 10k Villar del Arzobispo (dissabte 12); el quaranté segon Fons Internacional 15k de Siete Aguas (dissabte 19); i la 35ª Vuelta Popular a Utiel (dissabte 26).

Després de travessar l’interior per les comarques de la Serranía, l’Hoya de Buñol-Chiva i Requena-Utiel, el circuit tornarà al Camp de Túria el dissabte 23 de setembre amb la setzena Pujà a la Montieleta de Benaguasil i, sense abandonar la muntanya, el diumenge 1 d’octubre es correrà la 37ª Pujada al Castell de Xàtiva, en la Costera. Les dos últimes proves seran la mitja marató del kaki L’Alcúdia, que arribarà a la seua huitena edició el diumenge 8 d’octubre, i la 10k Vall de Segó, que tancarà la temporada de carreres populars de la Diputació el dissabte 14 d’octubre.

Organització i participació

L’àrea d’Esports de la Diputació selecciona cada any un nombre determinat de proves organitzades pels diferents ajuntaments de la província i amb elles configura un circuit en el qual poden inscriure’s homes i dones a partir de 18 anys, en les categories júnior, promesa, sènior i veterans A, B i C. Cada corredor o corredora ha de registrar-se en el web www.circuitodiputacionvalencia.es per a poder participar en el sistema de puntuació del circuit, i posteriorment realitzar la inscripció per a cadascuna de les carreres organitzades pels ajuntaments a través del mateix portal.

Els dorsals es recolliran en els punts establits per l’ajuntament organitzador de cada prova, i la Diputació s’encarrega després de les puntuacions en cadascuna de les carreres i de les classificacions generals de la competició, havent de puntuar almenys en sis de les 13 proves. Els resultats podran consultar-se en la pròpia web del circuit.

En l’apartat de premis, la Diputació obsequiarà a tots els participants que completen almenys sis de les carreres del circuit, que enguany repartirà 70 trofeus i premis en metàl·lic, distribuïts individualment segons les categories i també per als clubs que aporten un major nombre de corredors al circuit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà