Un ‘Bosc de la Benvinguda’ es crearà a l’Eliana

bosc benvinguda eliana

L’Ajuntament plantarà un arbre per cada xiquet que nasca en la localitat

L’Ajuntament de l’Eliana va a donar començament a un projecte molt especial: crear un “Bosc de la Benvinguda”, en el qual es plantarà un arbre per cada xiquet o xiqueta que nasca en el municipi. D’esta manera, cada arbre estarà germanat amb un xiquet de bolquers.

La iniciativa es durà a terme plantant arbres amb els noms del xiquets i xiquetes hagen nascut durant l’any anterior, les famílies dels quals vullguen participar. El projecte s’inicia el dissabte 28 d’octubre amb la participació de 60 famílies, que varen tindre els seus xiquets durant el 2016. Així, les famílies plantaran un arbre amb la finalitat de protegir el medi ambient i també enfortir el sentiment de pertinença dels veïns i veïnes. La plantació es farà a les 12 hores en la zona del barranc de Mandor.

Una vegada a l’any es convidarà a les famílies dels xiquets nascuts l’any anterior a plantar arbres per a commemorar els naixements, els quals portaran plaques distintives per a plasmar el nom i data de naixement del xiquet o xiqueta. I, poc a poc, s’anirà ampliant este “Bosc de la Benvinguda”.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Eliana, Mercedes Berenguer, ha afirmat que “a l’Eliana conferim una especial importància a educar per a la convivència, a transmetre col·lectivament els valors que fan que la nostra societat siga més forta, acollidora i valuosa, i l’objectiu d’este projecte és treballar en aquesta línia”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà