L’Eliana va a instal·lar cinc fonts per a animals en diferents punts del municipi

perros eliana

La iniciativa té com a objectiu garantir la convivència entre veïns i animals domèstics

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Eliana va a col·locar un total de cinc fonts o abeuradors destinats als animals domèstics, per tal de garantir la seua hidratació durant els passejos amb els seus amos. Estes fonts es van a instal·lar en diferents punts d’alta assistència de mascotes: en el Parc de la Pinada (dos, una en el Passeig Secondo Baldín i una altra en el Passeig Rafa Prats) i en l’Avinguda de les Corts Valencianes (les tres restants).

La regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de l’Eliana, Carmen López, afirma que des de la regidoria es continua treballant “per garantir el benestar animal en el municipi”. “Emprem diverses línies d’actuació perquè veïns i animals domèstics convisquen en harmonia en un espai net i segur”, ha declarat la regidora. A més, López ha informat que, de cara a les festes nadalenques, es realitzaran diverses campanyes per a conscienciar a la ciutadania perquè adopte i no compre animals.

Des de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Eliana també s’ha informat sobre algunes recomanacions bàsiques en la tinença de mascotes, com ara portar sempre borses per a dipositar els excrements dels animals, així com botelles d’aigua per a eliminar les possibles olors de les orines. A més, les mascotes han de portar collaret amb la identificació i contacte dels amos, així com també han d’anar agarrats amb corretges.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà