La Carrera contra el Càncer arriba a l’Eliana

carreraokEl dissabte 19 de maig a partir de les 19 hores

La Carrera contra el Càncer Memorial Toni Llastra ha presentat en l’Ajuntament de l’Eliana la seua VIII edició amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, la regidora d’esports, Eva Santafé, el vicepresident de la Junta Provincial de la AECC, Javier Llombart i el president del Club Correliana, Javier Pons.

Aquesta nova edició tindrà lloc dissabte e 19 de maig a partir de les 19.00 hores, amb eixida i arribada al poliesportiu municipal i es recorreran 6 quilòmetres pel municipi que podran realitzar-se corrent o caminant.

Les inscripcions, íntegrament solidàries, tindran un cost de 7 euros i podran realitzar-se en la web www.toprun.es www.correliana.com i en l’oficina de Mapfre l’Eliana fins al dijous 17 de maig.

Des de l’ajuntament s’ha fet una crida als veïnsper a participar en aquest esdeveniment solidari, pioner en tota la comunitat. A més s’ha posat l’accent en la importància d’aquest tipus d’iniciatives que col·laboren amb l’Associació Espanyola contra el Càncer per la incidència que té en projectes de recerca i en el desenvolupament d’estudis centrats en la lluita contra aquesta malaltia.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.