L’Eliana lliura els premis ‘l’Eliana Educadora’

educa

Els centres educatius de la localitat celebren la gala anual

Divendres passat 29 de juny, en l’Auditori Municipal, es van lliurar els premis ‘l’Eliana Educadora’. La gala va comptar amb la participació de l’alumnat dels diferents centres educatius els representants del Consell dels Xiquets, així com de diverses entitats relacionades amb el sector educatiu de la localitat.

En el lliurament van participar representants de tots els centres educatius de l’Eliana, tant públics, privats com concertats: Col·legi Verge del Carme, l’Olivera, El Garbí, Montealegre, Rivas Lluna, IALE, Helios i l’IES l’Eliana.

A ells se li va reconèixer l’esforç, la dedicació, els resultats i el bon fer, tant dels equips docents, AMPAs i alumnes que contribueixen a millorar la nostra societat, l’educació i els nostres valors amb un projecte comú. Per açò l’Eliana no solament valora els resultats acadèmics, sinó l’esforç realitzat per tot el col·lectiu.

educa3A poc a poc els guardonats van pujar a l’escenari de l’Auditori Municipal on se’ls va fer el lliurament del seu reconeixement a mans de l’alcalde de la l’Eliana, Salva Torrent, i la regidora d’Educació i Esports, Eva Santafé, que va agrair la participació dels grups que van intervenir amb actuacions musicals dels centres IES l’Eliana, col·legi Helios, Escola Coral de l’Eliana i al Consell de Xiquets.

El premi especial “l’Eliana Ciutat Educadora”, va recaure sobre Daura Argilés Martínez, amb una destacada trajectòria de més de 20 anys en el Col·legi Verge del Carme i sobre Vicente Peiró Espinosa, amb quasi 40 anys de treball com a professor i secretari del Col·legi IALE.

educa2

L’acte va finalitzar amb la realització de la foto de família per part dels directors i directores dels centres docents de l’Eliana, així com dels participants en les actuacions musicals durant la realització de la gala.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà