420 xiquets assisteixen a la representeció d’una obra de teatre promoguda pel CSIC

El Camp de Túria
L’Auditori Municipal de l’Eliana ha acollit este matí la representació de l’obra de teatre ‘Missió al nord del nord del nord’, una peça dirigida als xiquets de primària que tracta temes com el canvi climàtic i el desglaç de l’Àrtic.

Pau Tineo

L’activitat, promoguda pel consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), té com objectiu conscienciar els més menuts sobre els efectes del canvi climàtic i sobre la importància dels recursos naturals, l’escassesa i la necessitat de contribuir entre tots a la sostenibilitat i equilibri del planeta. A la representació han assistit 420 xiquets dels col·legis Verge del Carmen, l´Olivera, Helios i Montealegre.

Esta no és la primera vegada que el CSIC escull l´Eliana para organitzar una de les seues activitats de divulgació. Al març, un laboratori mòbil va rebre la visita de més de 450 xiquets del municipi i diverses associacions veïnals. L’objectiu d’aquella iniciativa era fomentar la cultura científica entre els ciutadans, que van poder descobrir com crear llum a partir d’una reacció química, fer funcionar una bombeta amb materials casolans, extraure fils d’ADN de les cèl·lules de la mucosa bucal i fins i tot observar amb lupes binoculars l’escata d’un peix.

 

1 Comment
  1. RECONEIXIMENT I MERIT AL CSIC PER DONAR SUPORT AL TEATRE I ALES ACTIVITATS ESCÈNIQUES PER ALS XIQUETS. NOSALTRES LA VAREM VORE A LA POBLA TAMBÈ GRATUITAMENT I VA SER TOT UN EXIT.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà