Banner papereria Ruiz

L’Eliana tornarà a acollir espectacles de primer nivell nacional gràcies al programa PLATEA

Elegida per segon any consecutiu en el programa cultural i d’arts escèniques

L’Auditori Municipal de l’Eliana acollirà novament en 2019 espectacles teatrals, de circ, dansa, o lírica, de primer nivell i vinguts de tot el territori nacional gràcies al programa PLATEA, que s’afegiran als que contracta el consistori pel seu compte.

PLATEA és el programa organitzat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), en col·laboració amb la Federació de Municipis i Províncies, que darrerament ens ha permés vore companyies com Yllana o Els Joglars, actrius com Lolita Flores i actors com Jorge Sanz.

Formar part de PLATEA requereix complir una sèrie de requisits molt exigents tant pel que fa a programació com a capacitat tècnica. De fet, del total de municipis espanyols sols 156 formen part d’esta iniciativa.

En tota la Comunitat Valenciana només 15 municipis han sigut seleccionats per PLATEA després d’una garbellada minuciosa.

A banda de l’Eliana, Riba-roja formarà part d’aquesta xarxa en la comarca de Camp de Túria. La resta de municipis valencians triats són: Algemesí, Alacant, Altea, Canals, Catarroja, Chiva, Elx, Gandia, Manises, Paterna, València, Vila-Real i Xàtiva.

L’alcalde Salva Torrent ha manifestat que gràcies a este programa podem tindre a l’Eliana “funcions de primer nivell, pròpies dels millors teatres, a bon preu”. Al seu parer el fet d’entrar de nou en PLATEA es deu a “’l’excel·lent faena que fan els empleats municipals i que agraïsc personalment”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.