Les festes de Sant Antoni de l’Eliana tanquen amb un tradicional berenar

3.000 plats de Fesolà es van repartir la nit de dissabte

El ja tradicional berenar amb xocolate i ensaïmades per a 4.000 persones tancà ahir, amb sabor dolç, les festes de Sant Antoni de l’Eliana. Segons ha explicat l’ajuntament, enguany ha sigut notable la pujada d’espectadors i participants en tots els actes, tant els més clàssics com en els més recents que ja estan consolidats entre la població.

A més de la multitudinària  Benedicció dels animals, diumenge de matí, també ha destacat en quantitat de públic la cercavila de dissabte, amb la presència del Gegant, la Geganta i els Nanos, que fan referència a la història de l’Eliana i que ha aportat la nova associació folklòrica La Llauradora.

Però, probablement, el major èxit tant entre els més joves com els majors, és l’espectacular correfoc dels dimonis. Una autèntica exhibició de llum, color i creativitat de la Penya del Coet.

3.000 plats de Fesolà la nit de dissabte o 4.000 panets repartits en la Benedicció són xifres que parlen objectivament de l’èxit de la festa de Sant Antoni a l’Eliana. Kike Martínez, regidor de Festes i participant actiu, ha volgut agrair a tots els que han fet possible este cap de setmana de Sant Antoni i ha destacat que, a banda de les xifres, “esta festa concita harmonia i amistat així com uneix devoció i diversió”.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771