La presidenta del ‘Partit Verd Europeu’ participa a una xerrada al Centre Socio Cultural de l’Eliana

Mónica Frassoni, presidenta del ‘Partit Verd Europeu’, i Pura Peris, candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana per ‘Els Verds’, han participat en un acte de les candidatures verdes als municipis valencians, celebrat al Centre Socio Cultural de L’Eliana.

José García

En la seva intervenció, Mónica Frassoni va destacar els programes d’actuació d’Els Verds en les moltes ciutats europees on tenen presència en matèries d’agricultura de proximitat, polítiques d’estalvi i eficiència energètica, de reactivació econòmica i de l’ocupació junt als sectors empresarials de les noves tecnologies i les energies renovables, i programes de consum responsable i reforç del petit comerç davant de les grans superfícies comercials, entre altres propostes.

Mónica Frassoni va exclicar que a les ciutats alemanyes, belgues i d’altres països europeus amb presència d’Els Verds als seus governs municipals hi ha una diferència positiva en la qualitat de vida ciutadana i en el seu model urbanístic i de transport públic.

“Els regidors Verds en Europa no són solament avantguarda en la lluita contra el canvi climàtic, també reforcen l’economia i l’augment dels llocs de treball amb el seu impuls a les noves oportunitats que ofereix el mercat de proximitat i les energies renovables” ha dit Mónica Frassoni.

També Mónica Frassoni va destacar el moment clau que viu la política espanyola, i la importància d’articular al voltant de la proposta d’Equo i López Uralde, una gran alternativa verda per a les properes eleccions generals. Davant del perill de l’arribada del PP al govern d’Espanya i el “cansament” del PSOE, la Presidenta del PVE va expresar el paper clau i motivador per a l’electorat progressita espanyol que tindria una proposta conjunta dels partits verds espanyols i altres forces de progrés, al voltant d’Equo.

Pura Peris i altres dirigents dels Verds del PV presents en la trobada, varen manifestar a Mónica Frassoni el recolzament total del partit verd valencià al projecte Equo i la seva voluntat de treballar activament amb ell, després de les eleccions municipals i autonòmiques del 22 de maig, per a fer possible la presència d’un grup parlamentari verd a les Corts Generals. 

Abans de l’acte, Mónica Frassoni va signar el manifest ‘Les dones diem prou a Camps’, amb presència de Reis Juan i Laia Climent, membres d’este col·lectiu, qui han agraït a Pura Peris i a Els Verds del PV la possibilitat de recollir la signatura de la Presidenta del Partit Verd Europeu i el seu recolzament en la lluita contra la política de Camps i el PP valencià.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà