‘Els Verds’, contra el tancament de TV3

Pura Peris, portaveu local i candidata a l’alcaldia de l’Eliana per la formació ‘Els Verds’ en les properes eleccions municipals, ha manifestat públicament l’adhesió total i absoluta d’Els Verds de L’Eliana al manifest que el Centre d’Estudis Locals (CEL) de l’Eliana ha fet públic recentment.

José García

“No és de rebut que el govern valencià, en lloc de fomentar i protegir la llibertat d’expressió i d’informació, i més en la nostra llengua, es dedique a condemnar a les organitzacions que asumeixen eixe paper. En este sentit Els Verds del País Valencià ja s’haviem manifestat i venim participant en les distintes manifestacions al llarg del país” afirma la candidata Pura Peris.

“En el manifest el Centre d’Estudis Locals (CEL) insta a totes les institucions a l’adhesió i en especial a les forces de la Corporació Municipal. Els Verds sens dubte s’hem adherit i per registre d’entrada hem demanat a la Corporació Municipal que faça el mateix en el plenari d’aques mes de març, últim plenari ordinari abans de les eleccions municipals”, continua la candidata.    

“Seria un gran gest de totes les forces politiques tancar la legislatura assumint com a propi un manifest d’una entitat cultural com el CEL que treballa pel manteniment del patrimoni cultural del nostre poble, dient sí a la llibertat d’expressió i d’informació en la nostra llengua i no al tancament de TV3”, ha conclós Pura Peris.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà