La programació de cinema d’estiu de l’Eliana arranca aquest cap de setmana

La pel·lícula “Bohemian Rhapsody” marca l’inici del cicle de 26 films en 60 sessions

Amb la calor arriba el bon cinema a la Terrassa d’Estiu de l’Eliana, un recinte que acull en l’època estival, des de fa dècades, una de les activitats culturals més multitudinàries i esperades cada any. Al saló de plens de l’ajuntament, ha sigut presentada la temporada 2019 que comença aquest divendres amb la projecció de “Bohemian Rhapsody”, una de les pel·lícules més taquilleres dels últims mesos.

La programació, com és des de fa anys, està estructurada en tres categories: “cinema d’autor”, els dilluns i dimarts; “cinema europeu”, els dimecres i dijous; i “cinema cap de setmana”, aquesta última dedicada a un públic familiar i amb sessions de divendres, dissabte i diumenge. Aquesta fórmula ha calat entre el públic de l’Eliana i voltants, assidu al bon cinema sota les estreles, ja que és habitual que cada estiu se superen els 20.000 espectadors.

La cartellera d’enguany inclou pel·lícules de recent estrena i fins i tot algunes que encara no s’han estrenat en cinemes comercials. Aquesta circumstància, al costat dels assequibles preus de les entrades, 3,50 euros la general i 2,50 la reduïda, fan que siga una de les opcions d’oci nocturn favorites dels veïns de la localitat.

Programación cine de verano de l'Eliana

Seran 60 sessions que començaran el 21 de juny i que es veuran clausurades l’1 de setembre amb la projecció de “Mascotas 2”. Aquesta programació diària es veurà interrompuda, com és habitual, per les Festes Majors entre el 5 i el 17 de juliol. Després d’aquesta aturada, cal destacar la projecció el 18 de juliol en sessió única de la pel·lícula “El desentierro”, del director elianer Nacho Ruipérez.

En l’acte de presentació de la temporada han estat presents Pedro Uris, ex assessor de cultura de l’ajuntament de l’Eliana i autor de la programació, i el recentment elegit alcalde Salva Torrent, qui ha posat en valor aquesta activitat cultural i ha aprofitat per a acomiadar-se com a regidor de Cultura, càrrec que ha estat compaginant amb l’alcaldia fins ara.

Després de paraules d’agraïment a totes les persones que han col·laborat
en Cultura en els últims quatre anys, el primer edil ha anunciat que la
nova regidora responsable de l’àrea serà la també regidora d’Educació Eva
Santafé.

Consulta tota la programació del cinema d’estiu a l’Eliana

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà