L’Eliana convoca 17 beques de formació en el marc del programa ‘La Dipu et beca’

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha adherit per tercer any consecutiu al programa ‘La Dipu et Beca’ i ha publicat les bases per a la concessió de disset beques destinades a estudiantes de formació professional i universitària.

Anna Alemany

Els becaris exerciran les seues funcions en les àrees d’urbanisme (1 beca), serveis municipals (7 beques), cultura (1 beca), joventut (3 beques), serveis socials (1 beca), promoció econòmica (1 beca), noves tecnologies (1 beca), intervenció (1 beca) i secretaria (1 beca).

Les beques tenen una durada màxima de tres mesos (juliol, agost i setembre) i estan dotades amb 500 euros bruts mensuals, quantia finançada per la Diputació de València i el consistori. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 19 de maig.

El perfil demandat engloba a estudiants de cicles formatius de grau mitjà i superior en les especialitats de Gestió i Organització de Recursos Naturals i Paisatgístics, Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, Jardineria, Floristeria i Muntatge i Manteniment d’Instal·lacions de fred, climatització i producció de calor, Gestió Administrativa i Administracions de sistemes informàtics.

Per la seua banda, les beques per a universitaris van dirigides a estudiants de les diplomatures de Treball Social, Biblioteconomia i Documentació i Arquitectura Tècnica; i a llicenciats en Comunicació Audiovisual, Periodisme, Econòmiques, Empresarials, Administració i Direcció d’Empreses, Arquitectura, Topografia, Ciències Ambientals i Ciències Biològiques.

Les beques s’adjudicaran a través d’un concurs en el qual es valoraran mèrits com la nota mitja de l’expedient acadèmic, el curs en el qual estiga matriculat l’estudiant, el veïnatge en l’Eliana, l’adequació dels ensenyaments a la finalitat de la beca, competències en informàtica, la realització de cursos i seminaris així com el coneixement del valencià o algun idioma comunitari.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà