Juan José Millás visita l’Eliana en la Setmana de les Lletres

La trobada cultural homenatja l’escriptor i periodista

El pròxim 19 de setembre, l’Eliana inaugurarà la III Setmana de les Lletres, una trobada cultural amb què es vol homenatjar escriptors i escriptores de renom. En esta edició l’autor homenatjat serà l’escriptor i periodista Juan José Millás, assidu en mitjans de comunicació com ara El País o Cadena Ser, i qui visitarà el municipi.

El dijous 19 de setembre tindrà lloc la inauguració d’aquest programa d’actes literari amb una taula redona organitzada pel Club de Lectura de l’Eliana moderada pel crític literari Lluís Andrés i que tindrà com a temàtica els mons paral·lels en la literatura de Millás. Serà a les 19 hores a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural, i l’entrada serà lliure amb aforament limitat.

El divendres 20, a les 17 hores, tindrà lloc la recepció de Juan José Millás a l’Ajuntament de l’Eliana, un acte on l’autor serà homenatjat amb un Esment Especial i on signarà el Llibre d’Honor. A continuació, el convidat realitzarà una visita pel municipi acompanyat pels membres de la corporació local, fins arribar a la Biblioteca Municipal per a signar els exemplars que la biblioteca té de la seua obra. Sobre les 19 hores, l’acte es traslladarà a la nova sala del Centre Sociocultural, on Juan José Millás oferirà una conferència presentada pel periodista Fernando Delgado i moderada per Lluís Andrés.

En paraules de la Regidora de Cultura, Eva Santafé, “la presència d’escriptors reconeguts en el nostre municipi és un valor afegit a la nostra programació cultural i un reconeixement a aquesta. Per tant, és un honor comptar amb Juan José Millás en aquesta Setmana de les Lletres, una iniciativa que segur serà de gran interés per a la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà