El bus interactiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències arriba a l’Eliana

El Camp de Túria
L’Eliana acollirà, els dies 11 i 12 de juny, l’autobús interactiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC), una iniciativa de la Generalitat Valenciana que pretén presentar de forma atractiva les múltiples possibilitats de cultura i oci que ofereix el complex.

Anna Alemany

La unitat mòbil se situarà en el pàrquing del Poliesportiu Municipal (avinguda Camp de Túria, 21) i es podrà visitar de 9 a 21 hores. L’autobús de la CAC disposa d’un espai expositiu de 50 metres quadrats que alberga fotografies, audiovisuals, maquetes i textos explicatius sobre els elements que conformen el complex: Palau de les Arts Reina Sofia, l’Hemisfèric, l’Umbracle, el Museu de les Ciències Príncep Felip, l’Àgora i l’Oceanogràfic.

Així, el públic tindrà l’oportunitat d’experimentar algunes de les experiències que poden viure’s en cadascun dels edificis de la CAC; com ara els tallers científics del Museu de les Ciències, o veure, a través de diverses càmeres web, com s’alimenten als taurons de l’Oceanogràfic o el naixement de pollastres al Museu.

Podran, així mateix, comprovar els seus coneixements sobre el València CF o diferents aspectes del rendiment esportiu a través d’una pantalla interactiva que recorda als visitants l’existència d’una exposició sobre el club valencianista; tocar diversos fòssils; conèixer les pel·lícules que s’exhibeixen a l’Hemisfèric, o descobrir com és la pell o la dentadura del tauró, els ous de ratlla o pingüí, o la closca d’una tortuga.

Promocions especials
Tots aquells ciutadans que s’acosten al bus interactiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències rebran un tríptic que arreplega informació general del complex. També inclou un fullet amb una promoció perquè aquells que la presenten en les taquilles del complex obtinguen una entrada a preu de xiquet.

Finalment, el tríptic arreplega un cupó per a la recollida de dades i el sorteig de premis entre els participants com Passes Anuals del Club CAC o estades de cap de setmana a València.

L’autobús interactiu visitarà més de 70 poblacions d’Alacant, Castelló i València fins al mes d’agost, a més de localitats de Madrid, Castilla la Mancha i Castilla León. Des del passat 1 de març aquesta iniciativa ja ha passat per més de 45 localitats.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà