12 alumnes de primària de l’Eliana obtenen el premi al rendiment acadèmic

Els guardonats del curs 2018-2019 són alumnes de 5é i 6é de tres centres públics i dos privats de la localitat

Un total de 12 alumnes de l’Eliana que cursen entre 5é i 6é d’Educació Primària han sigut distingits amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic de la Comunitat Valenciana. Els guardons, concedits per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport reconeixen públicament l’esforç i el mèrit de l’alumnat que s’ha distingit en aquesta etapa dels seus estudis en el curs 2018-2019.

En concret els estudiants corresponen a un total de quatre centres privats i públics de la localitat. Així, els guardonats de col·legis públics han sigut Paula Juan del CEIP El Garbí, Daniela Goig i Sandra Soler del CEIP L’Olivera, i Martina Carrascosa, Melani García i Frank Romero del Virgen del Carmen. Per part seua, el centre privat Helios ha comptat amb tres alumnes entre els premiats: Laura Martínez, Minerva Nuñez i Santiago Olías de Lima, el mateix nombre d’estudiants que Iale: Adrian Pérez, Hugo Ruá i Lucas San Segundo.

L’obtenció d’aquest premi extraordinari es farà constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de cadascun dels alumnes en finalitzar aquesta etapa educativa i abans de passar a Educació Secundària Obligatòria (ESO). A més, tots ells rebran un diploma a l’excel·lència expedit per la Conselleria, que serà entregat pròximament en un acte acadèmic organitzat per a això.

La Regidora d’Educació de l’Ajuntament de l’Eliana, Eva Santafé, ha volgut felicitar tant  els 12 veïns de la localitat recompensats com als seus familiars ‘ja que l’esforç és compartit’, i s’ha mostrat orgullosa del nivell acadèmic del qual gaudeixen els set centres de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà